Linky pre plnené cestoviny
Linky sú mimoriadne účinné; synchronizácia ich strojov umožňuje výrazné zníženie ľudského zásahu do celkovej výroby cestovín. Stroje a vedenia sú navrhnuté tak, aby minimalizovali čas na čistenie a výmenu foriem. Všetky elektrické a potenciálne nebezpečné mechanické komponenty sú chránené ochrannými krytmi.
Na zvýšenie trvanlivosti produktu sa na konci výrobnej linky môže pridať pasterizátor a ďalšie stroje na tepelné spracovanie.
Výrobný proces pozostáva z nasledujúcich etáp:
1) Výroba cestovinového plátu
2) Formovanie; existuje viacero strojov na formovanie cestovín
STROJ NA VÝROBU RAVIOLI Z DVOJITÉHO CESTOVINOVÉHO PÁSU
STROJ NA VÝROBU CESTOVÍN Z JEDNÉHO CESTOVINOVÉHO PÁSU - (výroba etnických pochutín ako sú pierogi, empanadas, samonas, tortelloni, pelmeni, čínskych nokov ...)
STROJ NA VÝROBU CAPPELLETTI
STROJ NA VÝROBU CANNELLONI
3) Ošetrenie teplom
4) Balenie
BOLEX, s.r.o., Bolešov 448, 01853 Bolešov, info@bolex.sk, 0905 755 895
www.Bolex.sk / www.Potravinarske-stroje.sk / www.Potravinarske-zariadenia.sk