S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

BOLEX, s.r.o.
Bolešov 448
018 53 Bolešov
tel: 0905 755 895
napíšte nám
Potravinarske-stroje.sk

NOVINKY

arr3Dotácie z EUPomôžeme vám získať dotáciu z EU na obstaranie zariadení. Máme za sebou úspešné projekty... arr3Mobilná muštáreňPráve k nám od výrobcu dorazila mobilná muštáreň s kapacitou 150l pasterizovaného muštu/hodina. V... arr3Ponúknite nám na odpredajMáte vo Vašej firme, družstve, statku, farme, pivovare, vinárskom závode, nadbytočné... arr3Najnovšia referenciaSpločnosť BOLEX, s.r.o. dodala v Auguste 2012 obci Muránská dlhá lúka sušiareň na ovocie BIOMASTER s...

» Stroje na výrobu sladkostí
Chocolate World stroje na výrobu čokolády

 

Ponúkame Vám stroje, špecializované na výrobu a spracovanie čokoládových produktov. Našu ponuku zahŕňajú stroje na temperovanie, dávkovanie a poťahovanie, chladiace tunely, linky a veľa ďalších pomocníkov prispievajúcich k výrobe tých najkvalitnejších čokoládových výrobkov!

 


Temperovací stroj CW 24

Temperovací stroj s objemom nádrže 24 kg čokolády ...

 

viac »





 

Temperovací stroj CW 40

Temperovací stroj s objemom nádrže 40 kg čokolády ...

 

viac »




 

Temperovací stroj CW 60

Temperovací stroj s objemom nádrže 60 kg čokolády ...

 

viac »




 

Dávkovacia hlava

Dávkovacia hlava distribuuje tekutú čokoládu do foriem ...

 

viac »




 

Stroj na glazovanie

Stroj na glazovanie výrobkov čokoládou s dvojitým čokoládovým závesom, vibračnou stanicou, fúkacou jednotkou a pásovým dopravníkom s papierom (šírka 200 mm) ...

 

viac »




 

Stanica na výrobu francúzskych bonbónov Truffle

Stanica, na výrobu francúzskych krémových čokoládových bonbónov zvaných "Truffle", obsahuje špeciálny mlyn a grill ...

 

viac »




Mini formovacia linka

Mini linka je špeciálne navrhnutá pre automatickú výrobu čokoládových výrobkov z foriem. Linka môže byť použitá s Chocolate World automatickými temperovacími strojmi CW 40 a CW 60....

 

viac »




 

Chladiaci tunel

Chladiaci tunel slúži na chladenie čokoládových výrobkov ...

 

viac »




 

Formovacie stroje 14 kg/30 kg

Tieto stroje temperujú rozpustenú čokoládu pridaním čokoládových čipsov. Nízka investícia robí tento stroj ideálnym pre profesionálnu výrobu obmedzeného množstva čokolády ...

 

viac »




 

Výhrevné skrine 100 kg/200 kg

K dispozícií máme výhrevné skrine s kapacitami 100 kg a 200 kg ...

 

viac »




 

Sprejová skriňa

Nerezová sprejová skriňa je vybavená výkonným ventilačným systémom a samočistiacim filtrom. Ľahko odstrániteľný, ľahko čistiaci striekací panel a odkvapkávacia miska sa nachádzajú na zadnej strane skrine ...

 

viac »





Prezentačné pulty na čokoládu

K dispozícií máme tri typy prezentačných pultov ...

 

viac »




 

Stoly na chladenie čokolády

K dispozícií máme tri typy chladiacich stolov ...

 

viac »





 

BOLEX, s.r.o., Bolešov 448, 01853 Bolešov, info@bolex.sk, 0917 141 409

www.Bolex.skwww.Potravinarske-stroje.skwww.Potravinarske-zariadenia.sk

ZWEyMz